Vacature Emvi-schrijver

Omdat we onze opdrachtgevers veel willen bieden, vragen we veel van onze medewerkers. De medewerkers die we zo nu en dan zoeken blinken uit in kennis, enthousiasme, ambitie en talent. Vanzelfsprekend mogen deze collega's ook wat terug verwachten. Ook belangrijk: we bieden werk wat er toedoet.

VACATURE EMVI-SCHRIJVER
Ter versterking van ons team zoeken wij een ervaren EMVI-schrijver (v/m). Ben jij open en oprecht, gedreven en doelgericht en heb je kennis en ervaring met het schrijven van pakkende, vraag oplossende plannen voor de tenderfase van projecten? Dan kun jij de teamspeler zijn waarnaar wij op zoek zijn!

Functie-inhoud
In een tenderteam werk je aan EMVI-plannen voor klein- en grootschalige projecten op het gebied van natuur en water, civiele techniek en sport. Je achterhaalt en doorgrondt de klantvraag en vertaalt die in plannen die optimaal scoren op kwalitatieve beoordelingscriteria in relatie tot de prijscomponent. Je neemt deel aan klantgesprekken en brainstormsessies en vergaart de informatie en kennis die nodig is om het plan tot een succes maken. Je werkt nauw samen met een grafisch ontwerper om het voorstel aansprekend en overtuigend te presenteren.

Functie-eisen
Je bent analytisch sterk en je kunt je inleven in de situatie van een klant. Je beschikt over de vaardigheden om vraag en aanbod te vertalen in strategische keuzes voor een inschrijving. Je werkt oplossingsgericht, waarbij jouw creativiteit en je vermogen om buiten de kaders te denken resulteert in onderscheidende plannen.

Je weet door een heldere, moderne schrijfstijl lezers te boeien en je hebt de gave om met weinig woorden veel impact te creëren. Je kunt goed luisteren en waarnemen, maar je bent ook in staat om overtuigend je ideeën en plannen te presenteren. Je bent gewend om planmatig en met deadlines te werken.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • minimaal 2 jaar ervaring met het schrijven en redigeren van EMVI-plannen
  • affiniteit met projecten in de openbare ruimte (zowel planvorming, realisatie als beheer)
  • een flexibele instelling waardoor je zowel zelfstandig als in projectteams goed kunt functioneren

Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

KYBYS biedt

  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een werkplek binnen een gedreven team dat denkt in oplossingen, flexibel is en een praktische en kostenbewuste instelling heeft
  • intensieve begeleiding en de mogelijkheid om je snel te ontwikkelen tot tendercoördinator, tenderleider of tendermanager

Informatie
Vragen over deze vacature kun je stellen aan Bart van Pagée, telefoon 0411 678 055, of via info@kybys.nl. Hij ontvangt graag je reactie, voorzien van een heldere motivatie en een volledig CV.