Metamorfose sportpark De Koppelsteeg

KYBYS Contracting is vanaf 2017 betrokken bij de realisatie van sportpark De Koppelsteeg in Berghem (gemeente Oss). Dit sportpark ondergaat een totale metamorfose. Eerder dit jaar zijn de nieuwe (kunstgras- en natuurgrasvoetbal)velden aangelegd en op 15 november is gestart met de bouw van het nieuwe clubhuis.

Het clubhuis komt op een verhoging, met aan de buitenkant een tribune waar toeschouwers kunnen kijken naar de successen van Berghem Sport. Binnen komen naast kleedlokalen en kantine ook een beheerdersruimte, fysiokamer en meerdere bestuursvertrekken. KYBYS Contracting heeft aannemer Van Kessel Sport en Cultuurtechniek in de aanbestedingsfase begeleid door het Plan van Aanpak te schrijven, waarmee zij bij de aanbesteding als beste uit de bus zijn gekomen. In de realisatiefase zijn we door Van Kessel gevraagd te ondersteunen bij het UAV-GC proces (de contractfase). KYBYS Contracting vraagt de vergunningen aan voor de velden en de buitenruimte. Ook ontwerpen we de inrichting van deze velden en buitenruimte met daarbij behorende nieuwe parkeerplaatsen en de toegang met toegangscontrole. Het verificatieplan dat door ons is opgesteld, zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken ook worden nagekomen. Door een V&G plan op te stellen hebben we de veiligheid van de werknemers gewaarborgd. Onze projectleider Pascal van der Graaf zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt.

Het podium voor dit mooie project delen we graag met de partners van Van Kessel. Zo is Janssen Verkuylen architecten en Ingenieurs verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouwkundige uitwerking van het clubhuis, JK Visuals voor de grafisch vormgeving en bouwbedrijf Dombosch Bouw uit Oss voor de realisatie.